VESTI
29-03-2024
Poseta Centra za obrazovanje nastavnika
Održana je još jedna radionica oslikavanja cegera koju su vodili naši samozastupnici Ružica i David. Naši dragi gosti bili su studenti i njihovi mentori iz Centra za obrazovanje nastavnika sa Filozofskog fakulteta iz Beograda.
POGLEDAJ SVE
01-02-2024
Novi projekat "E inkluzija-osvajanje digitalnog sveta"
Udruženje "Na pola puta" nastavlja da se bavi digitalnom inkluzijom kroz novi projekt koji je finansiran od strane Evropske unije u okviru IRIS mreže.
POGLEDAJ SVE
15-01-2024
Projekat "OdrŽIVOsT u zajednici za OSI"
Udruženje "Na pola puta" je sredinom januara započelo sa realizacijom projekta "OdrŽIVOsT u zajednici za OSI" koji je podržan kroz program Podrška Evropske unije socijalnom stanovanju i aktivnoj inkluziji, a koji realizuje UNOPS.
POGLEDAJ SVE
05-12-2023
Grupa za samozastupanje Pančevo primila nagradu za volontersku akciju
Na međunarodni dan volontera, predstavnici Grupe za samozastupanje Pančevo primili su nagradu kao jedan od tri najbolje akcije u okviru projekta “Šta nam teško”.
POGLEDAJ SVE
28-11-2023
Predavanje na Filozofskom fakultetu u Beogradu
Na Filozofskom fakultetu u Beogradu, na poziv Centra za obrazovanje nastavnika, studentima završne godine održali smo predavanje na temu "Socijalna inkluzija".
POGLEDAJ SVE
27-11-2023
OTVORENA VRATA za roditelje
Pozivamo zainteresovane roditelje dece, mladih i odraslih osoba sa intelektualnim teškoćama da uzmu učešće na OTVORENIM VRATIMA i predavanju o usluzi Stanovanje uz podršku za osobe sa intelektualnim teškoćama.
POGLEDAJ SVE
23-11-2023
Online tribina “Usluga stanovanje uz podršku za osobe sa intelektualnim teškoćama"
Pozivamo Vas na ONLINE TRIBINU “USLUGA STANOVANjE UZ PODRŠKU ZA OSOBE SA INTELEKTUALNIM TEŠKOĆAMA” koja će se održati 15.decembra 2023.g. putem ZOOM platforme.
POGLEDAJ SVE
13-11-2023
Predavanje "Stanovanje uz podršku za osobe sa invaliditetom" u Nišu
Predstavnice našeg udruženja održale su još jedno predavanje na temu "Stanovanje uz podršku za osobe sa invaliditetom". Predavanje je održano na poziv Organizacija DAN iz Niša, koje čine roditelji dece i mladih sa invaliditetom.
POGLEDAJ SVE
10-11-2023
Čajanka povodom završetka murala
U petak, 10. novembra, Grupa za samozastupanje Pančevo je organizaovala za svoje sugrađane Čajanku povodom svečanog otvaranja novog murala na fasadi Radnog centra Udruženja „Na pola puta”.
POGLEDAJ SVE
24-10-2023
Završni događaj projekta "Intercultural learning for all"
Dana 24.10.2023. održan je završni događaj projekta "Intercultural learning for all" na kome su prezentovani rezultati projekta. Projekat su finansirali Western Balkans Fund (Fond za zapadni Balkan) i Evropska unija.
POGLEDAJ SVE
Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Sledeća